آیا تصور میکنید بدون استفاده از هیچگونه ادویهای غذا بخورید؟
برای لذت بردن از طعم و مزه غذا، نمک ضروری است، اما مصرف زیاد آن خطرناک بوده و میتواند عواقب ناخوشایندی به همراه داشته باشد. در این مقاله، دلایل مهمی برای کاهش مصرف نمک را بررسی میکنیم.
وقتی برای کاهش عصبانیت خود تلاش میکنید، به میزان زیادی نمکی که مصرف میکنید فکر کنید. نمک میتواند باعث افزایش فشار خون شود و در نتیجه ممکن است به سکته قلبی یا نارسایی قلبی منجر شود.
تقریباً یک سوم از جمعیت بزرگسالان با مشکل فشار خون مواجه هستند و هیچ رابطه مستقیمی بین سن و فشار خون وجود ندارد. با کاهش مصرف نمک و انجام فعالیتهای ورزشی منظم، میتوانید اطمینان حاصل کنید که سطح فشار خونتان تحت کنترل قرار میگیرد.
مصرف زیاد نمک، در مقایسه با سایر افراد، میتواند خطر ابتلا به سرطان معده را در افراد افزایش دهد. باکتری هلیکوباکتر پیلوری یک باکتری است که در بیماریهای معده مانند سرطان معده یا زخم معده نقش دارد.
مصرف زیاد نمک میتواند به آستانه معده آسیب برساند و آن را در برابر این باکتری آسیبپذیرتر کند. همچنین، لازم است توجه داشت که مردان در مقایسه با زنان به میزان بیشتری در معرض خطر ابتلا به سرطان معده قرار دارند.
در دورانی که چاقی به عنوان یک مشکل گسترده شناخته شده است، مفید است که یک عامل دیگر احتمال ابتلا به این بیماری نامطلوب را بدانید. نمک به تنهایی مستقیماً باعث افزایش وزن نمیشود، اما ممکن است احساس تشنگی شما را بیشتر کند.
اگر مایعاتی که مصرف میکنید از نوشیدنیهای شیرین استفاده میکنند (که احتمالاً شیرینکننده دارند)، به طور غیرمنتظرهای خود را درگیر اضافه وزن میبینید.
سنگ کلیه یک بیماری دردناک است که به طور ناروا متاسفانه در حال گسترش است. و یکی از عوامل مسئول آن، نمک است! این بیماری به خطرناکی تبدیل میشود زمانی که با فشار خون بالا همراه شود.
این دو عامل باعث میشوند که کلسیم اضافه به طریق ادرار دفع نشود. افزایش سطح کلسیم نیز باعث بوجود آمدن سنگ کلیه میشود. علاوه بر این، فشار خون نیز باعث ورود فشار بیشتر به کلیه میشود.
نظرات کاربران