0

راه‌های درمان خانگی برای لق شدن دندان و ترفندهای ثابت نگه داشتن دندان

Loose teeth

لق شدن دندان در افراد مختلف به اندازه‌ای متفاوت است و علل آن نیز متنوع می‌باشد. در واقع، افرادی که در سنین بالا با این مشکل مواجه می‌شوند، باید به دنبال درمان آن باشند. در ادامه، روش‌های درمان خانگی برای لق شدن دندان را شرح خواهیم داد.

علل و درمان لق شدن دندان در افراد مختلف و در سنین متفاوت

روش‌های درمان خانگی برای لق شدن دندان

لق شدن دندان‌ها در کودکان به طور طبیعی اتفاق می‌افتد و می‌تواند برای آنان مهیج باشد. این امر نشانه‌ای از رشد کودک است و پس از ریزش دندان‌های شیری، دندان‌های دائمی جدیدی برای آنان روی می‌آید که به آن‌ها دندان‌های دائمی گفته می‌شود و نگهداری مناسب از آنان امری مهم است.

دندان‌های افراد بزرگسال نیز از مواد بسیار متنوعی لق می‌شوند و این امر می‌تواند برای افراد نگران‌کننده باشد، زیرا آنان دیگر قابلیت رشد مجدد دندان را ندارند. باید بدانید که برای درمان دندان‌های لق، نیازی به کشیدن، لمینت یا کامپوزیت نیست و با استفاده از روش‌های بسیار کم‌هزینه می‌توان آنان را درمان کرد.

عللی که می‌توانند منجر به لق شدن دندان‌های دائمی افراد شوند، عبارتند از:

  • عدم رعایت بهداشت دهان و دندان‌ها
  • مشکلات پلاک و لثه
  • صدمه و ضربه به دندان
  • پوسیدگی دندان‌ها
  • پوکی استخوان
  • پریودنتیت

درمان لق شدن دندان‌ها با استفاده از روش‌های خانگی و با کمک متخصصان دندانپزشکی امکان‌پذیر است و نیازی به روش‌های پیچیده و گران‌قیمت نیست.

استفاده از روغن نارگیل برای درمان لق شدن دندان‌ها

یکی از روش‌هایی که می‌توانید برای درمان دندان‌های لق استفاده کنید، استفاده از روغن نارگیل است. روغن کشیدن دندان‌ها باعث می‌شود که طول عمر آنان بسیار زیاد شود و تأثیرات بسیار خوبی بر روی آنان داشته باشد. پس از مسواک زدن، می‌توانید به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه روغن را در دهان خود قرقره کنید و سپس پس از این زمان آن را از دهان خود خارج کنید. برای بهبود نتایج، می‌توانید این کار را روزانه تکرار کنید.

این مقاله از دست ندید!  هشدارهای مربوط به قرص فنازوماکس

استفاده از مکمل‌ها: کمک به لق شدن دندان‌ها

کمبود ویتامین D و کلسیم در بدن از جمله عواملی هستند که می‌توانند به لق شدن دندان‌ها کمک کنند. با استفاده از مکمل‌های ویتامین D و کلسیم، می‌توانید از وقوع این مشکل جلوگیری کنید و بهبودی و درمان آن را تسریع کنید. البته، همچنین می‌توانید از غذاهایی که حاوی این مواد هستند استفاده نمایید تا فرایند درمان بهبود یابد.

استفاده از سیر: درمان لق شدگی دندان و عفونت‌های دهان

سیر دارای خواص ضد باکتریایی است و می‌تواند به شما در درمان عفونت‌های دهانی و لق شدگی دندان کمک کند. برای استفاده از این روش، شما نیازمند چند حبه سیر هستید و باید روزانه مقداری از آن را روی لثه و دندان‌های آسیب دیده خود قرار دهید. می‌توانید این کار را سه بار در روز انجام داده و هر بار باید سیر را برای ۱۵ دقیقه در دهان نگه دارید.

نمک و روغن خردل: کنترل لق شدگی دندان با روش درمان خانگی

یکی از ترکیبات مهم برای کنترل لق شدگی دندان با استفاده از تکنیک‌های درمان خانگی، روغن خردل و نمک است. برای استفاده آسان از این روش، باید این دو ماده را به گونه‌ای با یکدیگر مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید و آن را بر روی لثه‌ها و دندان‌های خود بمالید. برای بهبود سریع‌تر، در روزهای اول می‌توانید دو تا سه بار از این خمیر استفاده کنید و در روزهای بعد، تعداد این مصرف را کاهش داده و به یکبار در روز برسانید.

استفاده از زردچوبه و فلفل سیاه

برای تثبیت دندان‌های لق خود بدون هزینه‌های گزاف، می‌توانید از پودر فلفل سیاه و زردچوبه استفاده کنید. مناسب است که به میزان یکسان این دو ماده را مخلوط کرده و آن را بر روی دندان‌های خود بمالید. این روش باعث تقویت دندان‌ها و بهبود لثه‌ها به طرز قابل توجهی می‌شود. هنگام استفاده از این مواد، تلاش کنید تا ۱ تا ۲ ساعت بعد از آن چیزی نخورید و از مصرف چای و قهوه نیز خودداری کنید. در واقع، این روش می‌تواند باکتری‌های مضر در دهان شما را از بین ببرد و به استحکام دندان‌هایتان کمک کند.

این مقاله از دست ندید!  کم آبی بدن در فصل پاییز و زمستان چه خطراتی به همراه دارد؟

نکته: هنگامی که دندان‌های شما لق می‌شود، سعی کنید از غذاهای خیلی سفت خودداری کنید و از خوردن انواع آجیل‌ها پرهیز کنید، زیرا این مواد ممکن است مشکل شما را تشدید کرده و باعث درد دندان شود.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *