0

توضیح کامل برای عمل بعد از عود پروستات

Operation after prostate recurrence

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که چاقی و سایر مشکلات سلامت می‌توانند احتمال بازگشت سرطان پس از برداشتن پروستات را افزایش دهند. دکتر آرش سمیعی، سرپرست تیم تحقیق از دپارتمان اورولوژی پیتزبرگ پنسیلوانیا، می‌گوید: “سرطان پروستات شایع‌ترین نوع سرطان در مردان است و در بیش از ۳۰ درصد از بیماران پس از برداشت پروستات، سرطان دوباره ظاهر می‌شود.”

تیم تحقیق داده‌های ۱۱۰۰ بیمار مبتلا به سرطان پروستات را که پروستات آنها برداشت شده بود، در بازه زمانی بین سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ بررسی کردند. میانگین سن افراد در زمان تشخیص بیماری ۶۰ سال بود.

بر اساس این بررسی، ۳۴ درصد از افراد دچار چاقی بودند و ۱۹ درصد از آنها مبتلا به سندروم متابولیک بودند؛ سندروم متابولیک یک مجموعه از عوامل خطر است که باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی، سکته و دیابت می‌شود.

مشخصات سندروم متابولیک شامل:

قندخون بالا، چاقی، سطح غیرطبیعی کلسترول یا تری‌گلیسیرید و فشارخون بالا است.

در روش رادیوتراپی برای درمان سرطان پروستات، از انرژی قوی استفاده می‌شود تا سلول‌های سرطانی را نابود کند. عوارض جانبی این درمان شامل درد در ادرار، ادرار پی در پی و فوری، مدفوع شل و درد در هنگام دفع مدفوع می‌باشد. همچنین، اختلالات نعوظ نیز ممکن است در اثر این درمان رخ دهد.

عمل بعد از عود پروستات

درمان هورمونی در سرطان پروستات به منظور متوقف کردن تولید هورمون تستوسترون در بدن انجام می‌شود، زیرا سلول‌های سرطانی پروستات برای رشد به هورمون تستوسترون نیاز دارند. با قطع این هورمون، ممکن است سلول‌ها مرگ کنند یا سرعت رشدشان کاهش یابد. درمان هورمونی برای مردانی که به نوع پیشرفته‌ی بیماری مبتلا هستند استفاده می‌شود. عوارض جانبی درمان هورمونی شامل اختلالات نعوظ، گرگرفتگی، کاهش تراکم استخوان، کاهش میل جنسی و افزایش وزن می‌شود.

این مقاله از دست ندید!  "۹ دلیل و علت اصلی قهوه‌ای شدن زبان چیست؟ رنگهای متفاوت زبان نشانهای چیست؟"

مطالعه حاکی از آن است که بیماران مورد بررسی در این تحقیق به مدت میانگین ۴ سال تحت نظر قرار گرفتند. محققان اعلام کردند که بیش از ۳۲ درصد افراد چاق که به سرطان پروستات مبتلا بودند، بازگشت سرطان را تجربه کردند، در حالی که این عدد فقط برای ۱۷ درصد افراد غیرچاق صدق می‌کند.

علاوه بر این، نتایج این تحقیق نشان داد که بیماران مبتلا به سندروم متابولیک بیش از ۴ برابر افراد بدون این سندروم در معرض ریسک بالای بازگشت سرطان پروستات قرار دارند.

دکتر سمیعی تأکید می‌کند: “بیمارانی که هم چاق هستند و هم مبتلا به سندروم متابولیک هستند و پروستات آنها برداشت شده است، در معرض ریسک بالای بازگشت بیماری قرار دارند و باید بیشتر بر روی درمان‌های بعدی خود تمرکز کنند.”

روش درمان سرطان پروستات بستگی به چندین عامل مختلف دارد

از جمله سرعت رشد سرطان، وضعیت عمومی سلامتی شما و فواید و عوارض جانبی درمان. در مواردی که سرطان در مراحل اولیه قرار دارد، درمان فوری ممکن است لازم نباشد و فقط با مشاهده و آزمایش بیماری تحت نظر قرار می‌گیرد.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *