0

بهترین ترشی برای افراد دیابتی

دیابتی

اشخاصی که دچار دیابت هستند، می‌توانند ترشی را به عنوان یک وعده میانی یا بخشی از غذاهای مورد علاقه خود مصرف کنند. با این حال، آنها باید مصرف ترشی‌های شیرین را با احتیاط انجام دهند و افرادی که در خطر بیماری قلبی هستند، باید تأثیر سدیم اضافی بر سلامت خود را در نظر بگیرند. غذاهای ترشی و تخمیر شده ممکن است فوایدی داشته باشند. افراد مبتلا به دیابت که می‌خواهند آنها را در رژیم غذایی خود جای دهند، می‌توانند ترشی سبزیجات و میوه‌ها را در خانه تجربه کنند، جایی که می‌توانند میزان سدیم یا قند مصرفی خود را کنترل کنند. این مقاله توضیح می‌دهد که چه چیزهایی یک فرد مبتلا به دیابت نوع 2 باید در مورد ترشی‌ها بداند. همچنین، اطلاعاتی درباره سایر غذاهای تخمیر شده، آنچه باید در رژیم غذایی جای داده شود و از چه چیزهایی باید پرهیز کرد، ارائه می‌شود.

آیا ترشی برای افراد دیابتی مناسب است؟

افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می‌توانند ترشی را به عنوان یک میان وعده یا بخشی از وعده‌های غذایی خود مصرف کنند. با این حال، این قاعده برخی استثنائات دارد و افراد همچنان باید مصرف ترشی را با میزان مناسب و معقولی انجام دهند. ترشی شوید به طور کلی بهترین گزینه است، زیرا در یک وعده 100 گرمی، حاوی کمتر از 2 گرم منبع قابل اعتماد کربوهیدرات است. سطوح پایین قند و کربوهیدرات می‌توانند به کنترل قند خون پس از وعده یا میان وعده کمک کنند. همچنین، افراد مبتلا به دیابت نوع 2 ممکن است از مزایای سلامتی دیگری نیز به دلیل حضور سرکه در ترشی شوید بهره‌مند شوند.

این مقاله از دست ندید!  آیا قهوه باعث رقیق شدن خون می‌شود؟

بر اساس یک بررسی سیستماتیک در سال 2018، تحقیقات متعددی نشان داده‌اند که مصرف سرکه ممکن است به کاهش سطح آنزیم آ1سی خون کمک کند، که در مدیریت دیابت مفید است. در یک مطالعه اولیه دیگر از سال 2013، نتایج مشابهی به دست آمد. پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که بزرگسالان سالمی که سرکه را در وعده‌های غذایی خود مصرف می‌کنند، در طول 12 هفته مطالعه، سطح قند خون ناشتا بهبود قابل توجهی داشتند.

با این حال، ترشی شوید دارای یک نقطه ضعف است که باید در نظر گرفته شود. آنها حاوی مقدار زیادی سدیم هستند و در یک وعده 100 گرمی، حدوداً 808 میلی‌گرم سدیم دارند. زیرا فردی که دیابت دارد، در معرض خطر بیشتری از بیماری قلبی و فشار خون بالا قرار دارد، برای جلوگیری از مصرف بیش از حد سدیم در رژیم غذایی خود، باید مصرف ترشی شوید را در میزان مناسبی نگه دارد. در واقع، ترشی‌های شیرین برای افراد مبتلا به دیابت مناسب نیستند، زیرا در یک وعده 100 گرمی، حدوداً 18.3 گرم شکر دارند. برای کنترل قند خون، فرد باید هنگام مصرف ترشی شیرین، مصرف پروتئین‌ها مانند مرغ و چربی‌های سالم مانند روغن زیتون را در نظر بگیرد. همچنین، ترشی شیرین حاوی حدوداً 457 میلی‌گرم سدیم در همان وعده است. برای روشن‌تر شدن، ترشی‌های شیرین شامل نان و کره و دیگر ترشی‌های با مزه شیرین‌تر هستند. ترشی‌ها به طور کلی ارزش غذایی زیادی ندارند. اگرچه اغلب حاوی کالری کمی هستند، اما به جز سدیم، حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی کمی هستند که ممکن است برای سلامت فرد ضرر داشته باشند.

این مقاله از دست ندید!  آيا درد سينه نشانه سرطان است

ترشی

آیا مصرف سایر غذاهای ترشی یا تخمیر شده مجاز است؟

این ممکن است که فرد مبتلا به دیابت نوع 2 به این نتیجه برسد که اضافه کردن غذاهای ترشی یا تخمیر شده به رژیم غذایی خود مفید است. غذاهای تخمیر شده می‌توانند فوایدی برای سلامتی داشته باشند، مانند تامین آنتی‌اکسیدان‌ها. مطالعات متعدد از منابع قابل اعتماد نشان داده‌اند که مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها می‌تواند به کاهش تعداد رادیکال‌های آزاد یا ذرات مضر در بدن کمک کند. با این حال، انجمن دیابت آمریکا غذاهای ترشی را به عنوان منابع پر سدیم معرفی کرده و توصیه می‌کند که افراد باید آنها را با میزانی مناسب و اعتدال مصرف کنند.

برخی از غذاهای ترشی که افراد می‌توانند به رژیم غذایی خود اضافه کنند عبارتند از:

  • زیتون
  • چغندر
  • تربچه
  • هویج
  • کلم ترش

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *